torsdag, december 07, 2006

Mer fibrer? Hell no!Efter dinkeläventyret häromdagen signalerade hela min kropp fiberstrejk. Då kom denna lilla trevliga påse från GrännaKnäcke väl till pass. Sitter som en smäck till kaffet efter maten. Inom någon dag har jag tänkt att de ska få gå en rond mot mina hemlagade mandelbiscotti, så håll ögonen öppna. Jag tror vi kan se fram emot tuff match. Hemlagat möter proffsigt.


Befriande text på baksidan av påsen.

7 kommentarer:

Helena sa...

Grymt bra text på påsen, tycker jag! ;-)

Maria sa...

Fantastisk förpackning! :-)

Xtian sa...

Förpakcningen är bra, men chokladbiscottin smakar damm och gammalt. Mandelbiscottin däremot är himmelsk. Och deras knäckebröd rules!!(inte det ljusa, i silverpåse, men alla andra). Vi har deras grejer på jobbet och alla älskar det, ja förutom chokladbiscottin och det kusa knäcket då...

Oskar sa...

-> Xtian: Du föregick mig. Nytt inlägg kommer.

Jessica sa...

Jag gillade den där reklamkampanjen med affischer som, tror jag, Delicato hade, där man hade pallat upp bara godsaker (mazariner, kokosbollar, syltkakor etc.) på ett stort tårtfat och skrev något i stil med äter du tillräckligt varierat?
Jag gillar inte delicato något vidare men den reklamkampanjen - klockren i dessa fiber- och gi-tider.

Oskar sa...

-> Jessica: "0% kostfibrer" stod det på någon av deras affischer. Riktigt kul!

Gitto sa...

Oskar: som gammal grennaskolanelev har jag hängt alla mina lediga timmar på Fiket (där Grännaknäcke bakas). Jag kan rekommendera deras jukebox och deras legendariska påtår. För 16 kronor fick vi så mycket kaffe vi orkade dricka, bara vi la i mer mynt i jukeboxen. Vi brukade spela "Pata pata" och dansa runt längs väggarna.