lördag, juni 23, 2007

Kärleksförklaring till Lotta Lundgren

Kära Lotta Lundgren. Två dagar i rad har jag nu lagat din mat. Först fiskgrytan med nypotatismash, sedan din genialiskt enkla men goda moussaka. Om du hade sett den familjelycka som uppstod kring bordet då jag och mina två flickor satte i oss maten. Lugnt och stillsamt. Ingen hade bråttom från bordet. De mängder som dessa två små personer åt talade sitt tydliga språk. Så nu vill jag bara säga följande. Jag har förstått att du är i ett fast förhållande. Men om du någonsin överväger att lämna det, gå vidare, så är jag tacksam om du åtminstone meddelar mig om saken.

Tyvärr var persiljan slut här hemma varför den i fiskgrytan fick ersättas av dill. Detta kan förstås ha medfört att jag fått en helt felaktig bild av Lotta.

6 kommentarer:

Max sa...

Helt off-topic:

Oskar, det kommer ta ca 24 timmar innan sidan funkar som den ska. Jag har haxxat med DNSer och databaser hela dan... :) Men, VI ÄR TILLBAKAAAAAA!!!!

Oskar sa...

Utmärkt Max! Vi är onekligen tillbaka!

Sofia sa...

hello gringo!
kul blogg....öh jag lär återkomma hit!

Kinna sa...

Hej! Har du finsk anknytning eller är det bara jag som inbillar mig. Var det finsk farmor? I så fall undrar jag om du har något recept på finsk kålrotslåda. Jag har alltid hört om lådan men aldrig sett något recept.
God Jul! önskar Kinna

mardin sa...

Hej!

Jag såg ditt fisksopperecept på webben. Vill tipsa om www.svenskfisksoppa.se, en webb med just fisksopperecept där bästa receptet vinner fina priser!


Varför inte lägga upp ditt recept även där? Jag lovar att rösta på dig!

Mvh
Mardin

Oskar sa...

Tack Mardin! Ska tänka på saken.