onsdag, december 13, 2006

Jag är illa ute

Hjälp! Jag ligger illa till med julklappsinköpen i år. Ingen som kan hjälpa mig med lite tips? Gäller barn i ålder 1-6 av bägge kön samt till vuxna. Schyssta då...

8 kommentarer:

Helena sa...

Böcker går alltid hem! Och till en tjej som är fem år har jag köpt GelGems efter tips här. Dvd-boxar funkar också!

idaida sa...

Jag kör också på böcker. Sopranos olika kokböcker till fadern, deckare till farfar, mamma mu till tvååringen, halvfeministiska romaner till modern. Och sen roliga småprylar som sadelskydd, iskubslådor, datorfodral, brända cd-skivor och hemmagjorda tavlor som utfyllnad under granen.

idaida sa...

Och så tidningsprenumerationer! Och själv hoppas jag på att få delikatesser och burkar med exotiskt innehåll. (jag är uppvuxen med att inte ge/få varken pengar eller presentkort så långt det är möjligt. jag tycker det är en bra idé.)

Maria sa...

Till min gudson (8 år) har jag köpt ur Eva Dahlgrens bokserie om Lars & Urban. Första delen fick han i födelsedagspresent och det gick tydligen hem.

Ylva sa...

Två böcker som gjorde starkt intryck på mig i min barndom var "Linus bakar och lagar" och "Linnea planterar" av Lena Andersson. Tror att mitt stora matlagningsintresse väcktes där. Annars är jag smått besatt av temapresenter. Fyll en fin kartong med smågrejer som har ett tema. Jag har t.ex gjort ett vasalopps-kit, tentaplugg-kit o.s.v

Oskar sa...

Tack för alla tips! Ska kolla upp vad av detta jag kan hitta nu på lördag!

-> Ondskan: Kolla upp den där boken som Maria tipsade om. Recension på Adlibris : "Lars är taxichaufför och stans snyggaste tax..."

Rouva R sa...

barn... kolla Indiskas dockskåpsmöbler, så fina, så billiga, även för barn utan dockskåp kan de locka. Även schyssta barnkläder, dockserviser m m barn...grejor på Indiska.

Oskar sa...

-> Rouva R: Åh! Jag läste din blogg med stort nöje i somras. Skrev någon kommentar om Stefan Lindfors minns jag. Ska kolla in Indiska. Tack för tipset.