torsdag, januari 25, 2007

Snyggt från Österlen

En snygg förpackning kan räcka en bra bit. Exempel på det är choklad från kshocolat, te från Kusmi t.ex. Till den gruppen kan nu även delikatesser från Charlie´s House räknas. Det lilla bageriet på Österlen drivs av Charlotte Kalén och hennes kompanjon. Charlotte är designer till yrket men lämnade huvudstaden och började baka knäckebröd och andra godsaker i sitt lilla bageri som är beläget i Onslunda, mellan Brösarp och Tomelilla på Skånes vackra östkust. Och det är väl därför etiketterna är så fina som de är. Och innehållet är inte dumt det heller. Skorporna med en fräsch ton av lavendel är inte fantastiska, men helt klart goda. Och visst gynnar man gärna ett litet bageri som detta!

2 kommentarer:

Jessica sa...

Jag har fortfarande inte kunnat uppbåda just chokladpulvret från Ksocolat... Viss irritation har infunnit sig ;).

Kakor och skorpor är gott. När livet suger så är franska kakor med lika mycket choklad som kaka precis vad man behöver :). Italienska kakor är också helt okej. Däremellan bakar jag själv :).

Kinna sa...

Lavendel är nog en vanesak. Jag gjorde lavendelskorpor med choklad och salt. Halvgoda. Tokigt nog fick jag för mig att ge bort dem. ska leta upp receptet och se om jag tycker bättre om dem nu.