tag:blogger.com,1999:blog-6392215031375659555.post7160849541595947544..comments2014-11-24T04:26:32.395+01:00Comments on I Hemulens kök: Salvia och citron i mitt kökOskarhttp://www.blogger.com/profile/01938542390662961625noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-6392215031375659555.post-5983907325400659182007-03-06T07:14:00.000+01:002007-03-06T07:14:00.000+01:00Hej på dig, tillbaka i cyberrymden efter en veckas...Hej på dig, tillbaka i cyberrymden efter en veckas skidsemester,<BR/><BR/>LL ja, har prenumererat på den i ca 1½ år, kanontidning, inte så glassig och "glansig" som Allt om Mat, är riktigt nöjd med tidningen. Tycker att namnet, Laga Lätt, är en dubbelsyftning som tidningen väl lever upp till. Maten är av det lättare slaget och inget är svårare än att nästan vem som helst kan klara av de, dessutom hittar man de flesta ingredienserna i en vanlig butik.Magnus Levinhttps://www.blogger.com/profile/01767027988505556479noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6392215031375659555.post-33314422340316704802007-03-01T10:51:00.000+01:002007-03-01T10:51:00.000+01:00pastan verkar ju supergod!pastan verkar ju supergod!Xtianhttps://www.blogger.com/profile/15815934485621894346noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6392215031375659555.post-49200994944619537802007-02-27T05:51:00.000+01:002007-02-27T05:51:00.000+01:00Det finns en fransk "pizza" som använder creme fra...Det finns en fransk "pizza" som använder creme fraiche i fyllningen. Ingen tomatsås i sikte. Tarte flambee. <BR/>Så vilken variant var det. Lätt som i beach eller lätt som i lättlagat?Jessicahttps://www.blogger.com/profile/15132049392554019770noreply@blogger.com